HOE HET BEGON

Zo’n 130 jaar geleden werd de iconische graansilo gebruikt voor opslag van gerst, tarwe en andere graansoorten. Het is dan ook geen toeval dat wij hier – samen met vrienden – ons eerste bier gingen ontwikkelen. In 2018 was het dan eindelijk zover. We ontwikkelen ons eerste bier en vernoemen dit naar waar het allemaal begon: Graansilo Bier was een feit.

Naast liefde voor bier, hebben we een enorme passie voor goed eten. Daarom hebben we in 2021 de graansilo compleet gerenoveerd, zodat je er nu kunt genieten van heerlijke smaken, een ontspannen sfeer, en de prachtige uitzichten over het Winschoterdiep.

“Prachtige locatie, en heerlijk gegeten. De Graansilo is heel sfeervol verbouwd met een serre aan het water. Bediening was heel vriendelijk en enthousiast.”

Resengo recensie
L. uit Groningen

SFEERVOL GENIETEN

Laat je verrassen. Niet alleen door onze heerlijke gerechten en speciaalbieren, maar ook door de charme van de karakteristieke graansilo. Een samenspel van originele robuuste elementen en een elegant afgewerkt interieur vol details, zorgen voor een unieke beleving.

Kies binnen – of in onze serre – uit één van de sfeervolle zitplekken. Of vind een plekje in de zon op ons ruime terras.

In het souterrain van de graansilo vind je onze bierkluis. Een knusse plek met veel privacy, die toch heel ruim aanvoelt dankzij de moderne inrichting. Je kunt de bierkluis boeken voor bierproeverijen, workshops en andere evenementen. Maar ook gewoon voor een feestje of een vrijdagmiddagborrel.