Op zondag 27 oktober nodigen we je uit voor een bijzondere culinaire beleving: een proeverij van verfijnde bubbels en bieren, perfect gecombineerd met oesters die op verschillende manieren zijn bereid. Geniet van exclusieve champagnes zoals Dom Pérignon en Ruinart Blanc de Blanc en laat je verrassen door het zeldzame bier Vuurzee, allen zorgvuldig geselecteerd om te verrassen en te verleiden. Elk glas wordt vergezeld door een bijpassende oestercreatie die naadloos aansluit bij de smaken van het glas in je hand.
Laat je verrassen door deze unieke combinatie van sprankelende dranken en smaakvolle oesters, en geniet van een zondagmiddag vol smaakexplosies en gezelligheid. Mis deze unieke kans niet om jezelf onder te dompelen in een wereld van verfijnde smaken.
Onder de deskundige leiding van Thijs Dijkstra, onze smaakexpert en meesterverteller, nemen we je mee op een culinaire ontdekkingstocht. Thijs is een echte whiskey kenner, heeft zijn WSET3 behaald en heeft 16 jaar lang een eigen drankenzaak gehad. Doordat hij over de hele wereld wijn en drank producenten heeft gezocht zit hij vol anekdotes en productie verhalen.
Samen met Merel en chef Joshua heeft hij een unieke proeverij samengesteld, waarin heerlijke spijs- en drankcombinaties centraal staan. Bereid je voor op een ware smaaksensatie, waar topniveau en gezelligheid samenkomen!