SAMEN PROEVEN, SAMEN GENIETEN

Vanaf 11.00 ben je van harte welkom voor een lekker kopje koffie, en vanaf 12 uur schuif je bij ons aan voor een broodje of juist een uitgebreide 2-gangen lunch en een heerlijk Graansilo biertje met een hapje. Vanaf 17.00 uur serveren wij ons 4-gangen verrassingsmenu. Voor een borrel ben je bij ons de hele dag aan het juiste adres.

2-gangen lunch €25,5 | Liever een broodje? Bekijk hier onze lunchkaart
2-gangen diner €25,5 | 3-gangen diner €35 | 4-gangen diner €46


“Wat hebben wij heerlijk gegeten! Verrassende gerechten, zeer smaakvol. Ook onze complimenten voor het aardige en vakkundige personeel. ”

Resengo recensie
M.

ONZE GERECHTEN

We geloven in toegankelijke smaken, zonder te veel poespas. Toch zijn onze gerechten heel divers. Van streetfood en wereldse invloeden, tot aan lokale en vertrouwde gerechten. Bij ons zijn seizoen- en streekproducten, dikke smaken, en hoogwaardige ingrediënten de norm.

Benieuwd naar wat wij op dit moment serveren? Bekijk hier ons huidige menu

Duurzaam drinkwater dankzij MADE BLUE

Plat of toch liever bruisend? Naast een Graansilo bier is water ook heerlijk verfrissend bij onze gerechten.

Water is alleen niet vanzelfsprekend voor iedereen. Zo’n 771 miljoen mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater. Dat kan anders en daarom serveren wij water van MADE BLUE. Per fles gaat automatisch een deel van de opbrengst naar deze organisatie.

MADE BLUE investeert dit bedrag in waterprojecten over heel de wereld. Iedere fles water die je bij ons bestelt, zorgt voor 700 liter schoon drinkwater op de plekken waar het ontzettend hard nodig is. Omdat we onze flessen hergebruiken, is het bovendien een stuk duurzamer dan aangeleverd bronwater.

kwaliteit waar we trots op zijn

Onze chefs hebben liefde voor hun vak; en dat proef je meteen. Je gerecht wordt met aandacht samengesteld, de smaken zijn zorgvuldig gebalanceerd, en alléén de beste ingrediënten worden door onze chefs geselecteerd.

WOORD VAN HET TEAM

“De manier waarop je onze gerechten proeft heeft wel wat weg van Potluck. Dat is een soort gezamenlijke maaltijd waarbij iedereen iets te eten meebrengt om te delen. Alleen wordt bij Graansilo alles door ons gemaakt! Zo proef je de meest verschillende gerechten en zal een maaltijd nooit vervelen.”

“Heerlijk was het. Iedere gang was verrukkelijk, verrassend en mooi. Net als het interieur. Zichtbaar is er liefde en aandacht aan besteed. Fijn avondje uit!”

Resengo recensie
I. Scheper